The clients existing barn conversion & garage offered only one very small bedroom. Our customer came to us with drawings to remove the garage & build a two-storey extension in its place, knocking through into the existing barn.

By doing this they were able to more than double the living area of the building.

The property was designed so that the kitchen and living was upstairs, therefore taking full advantage of the countryside views.

It comprised of a beautifully finished kitchen / living area with stone feature walls and vaulted ceilings, two generous downstairs bedrooms with en-suite bathrooms.

Externally the existing building was lime pointed, whilst the extension had a render finish & feature brick arches above the windows.
The whole building was then re-roofed using Brazilian slates.